Kiezen met je buik

Workshop voor dilemma'

In ontwikkeling

Je worstelt met een dilemma en je word er gek van? Iedereen kent het wel, maar voor de een zijn keuzes moeilijker dan voor een ander. Vaak wordt iets een dilemma als de keuze hoofdzakelijk met het hoofd wordt gemaakt. 

 

Tijdens deze sessie gaat het dilemma-touw jou helpen om te voelen en de keuze op een andere wijze (dan je gewend bent) te ervaren. Niet alleen je hoofd heeft nu een stem, je lichaam doet nu ook mee met de 'conversatie'. Het geeft dus ander inzicht en het kan je zelfs helpen om uit het dilemma te geraken. De keuze wordt heel helder of het is ineens geen dilemma meer.

Dilemmaslinger

We zijn de hele dag buiten, we werken ervaringsgericht, oefenen met verschillende ‘outdoor-activiteiten’ en de natuur is de hele dag onze leraar.  

Wat levert het op?

De workshop  

Praktisch

Vrijdag

Trainer/coach

Guido Krijger (natuurcoach en outdoorspecialist) leidt de workshop. Hij is één van de pioniers binnen de natuur- en outdoorcoaching. Zijn werkwijze en visie is opgenomen in diverse natuurcoach-boeken. Guido zit ook in het platform Zeeuws Vitaal.

CRKBO

Outdoor Inspiration staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register van het CRKBO staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Met deze registratie is het scholingsaanbod van Outdoor Inspiration vrijgesteld van BTW-heffing. Je kan dus als deelnemers zelf je voorkeur aangeven.

Meld je aan
CRKBO_Docent.jpg

Bedankt voor de inzending!

“Guido Krijger verstaat de kunst jou en de groep op een prettige manier te verleiden fysieke grenzen te verleggen. Zonder veel woorden is hij in staat door het aanreiken van uitdagende werkvormen je aandacht te focussen op dieper liggende mentale niveaus. En dat alles in de inspirerende omgeving van de natuur. Het resultaat is dat je na een ontmoeting met hem weer een stukje wijzer bent geworden. Wie wil dat nu niet?” 

 

- Paulien Stoffer 

Zeeuws Vitaal mind body logo.png