Persoonlijke coaching

Wat is natuurcoaching?

Persoonlijke coaching in de vorm van een wandeling, waarbij de natuur als een onuitputtelijke inspiratiebron fungeert en beweging de verbinding stimuleert tussen denken en voelen.

 

Wandelend in een prachtig natuur-gebied gaan we aan de slag met thema's die jou (op dit moment) bezig houden. Werkend met symboliek, metaforen en oefeningen kunnen we in korte tijd tot de essentie komen. 

Coaching is niet meer alleen voor mensen die een probleem ervaren. Het is veel meer een ondersteuning in een ontwikkeling naar zingeving. Het (terug)vinden van je natuurlijke zelf en welke waardevolle betekenis je hebt voor het grote geheel.   

Waarmee kan ik je helpen?

Je zit niet lekker in je vel, je gaat met tegenzin naar je werk of je krijgt geen voldoening van je werk en je weet niet hoe je hier verandering in kan aanbrengen.

Je krijgt geen energie meer in je relatie of je leeft langs elkaar of je hebt behoefte om te praten over bepaalde dingen, wat je met een naaste niet kan of wil.

 

Je wilt al heel lang een hoofdstuk afsluiten, maar dat lukt je niet alleen.

 

Je wilt meer vanuit je hart gaan leven, je hebt heimwee naar je natuurlijke zelf (authenticiteit). Wie ben je van nature en wat heb je deze mooie wereld te brengen? 

De waarde van natuurcoaching

In de natuur word je ontspannen en stil in je hoofd en door in beweging te zijn, ontmoet je meer.

 

De werkwijze doet niet alleen een beroep op de ratio, maar op je gehele lichaam. Waardevolle informatie is immers vaak te vinden in het onderbewuste. 

 

Symbolen en metaforen die we in de natuur vinden beklijven heel goed en eenvoudige symbolische handelingen verankeren nieuwe inzichten.

Je ontdekt dat je natuur bent en een onderdeel bent van het grote geheel. Dit inzicht geeft een heel ander perspectief en daarmee oplossings-richtingen.

"Guido heb ik leren kennen als een integer mens, die bovendien, zo lijkt het wel, een verbond is aangegaan met de natuur. Met beide benen op de grond ga je met hem op pad om vervolgens even onbevangen, maar een stuk rijker terug te komen. Ik heb het zo ervaren. Daarbij komt dat Guido zelf open staat voor anderen en altijd met respect en met een kritisch oor naar je zal luisteren" 

 

—  Marijke Verstraeten Smulders

Praktisch

Een coachingstraject bestaat uit één tot drie wandelingen van 2,5 uur, of een langer traject van meerdere korte wandelingen van 1,5 uur. Ervaring leert dat één sessie van 2,5 uur vaak al heel veel brengt! De wandelingen vinden plaats door duinen, strand en het bos op Walcheren (Oostkapelle, Dishoek). Indien wenselijk is coaching op eigen locatie ook mogelijk. Als er na of tussen de wandelsessies door behoefte is om via telefoon of skype contact te hebben kan dat uiteraard ook.

Kosten

Particulieren:

Een wandeling van 2,5 uur kost €100,-. Een wandeling van 1,5 uur kost €75,-.

Telefoon/skype: €30,- per half uur

 

Heb je belangstelling, maar je kunt dit bedrag, om welke reden dan ook, niet opbrengen? Neem gerust contact op. We vinden hiervoor een oplossing.

 

Voor bedrijven:
Een wandeling van 2,5 uur kost €150,-. Een wandeling van 1,5 uur kost €100,- (exclusief 21% btw).

Telefoon/skype: €30,- per half uur

De coach

Lees hier meer over Guido's achtergrond. Guido is ook coach in het platvorm Zeeuws Vitaal.

Zeeuws Vitaal mind body logo.png
Contact

Vrouwenpolder - Zeeland - Nederland

info[ad]outdoorinspiration.nl

+31 (0)6 20 52 63 80

  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon

Kvk 22054047

BTW-id NL001755653B11

IBAN NL 32TRIO 0784 8410 12

Outdoor Inspiration verzorgt in Zeeland met onvergetelijke natuurbeleving. Zeekajaktochten op de Noordzee en de Oosterschelde of een coachwandeling in de natuur om je natuurlijke zelf te hervinden. 

© copyright 2019 - Outdoor Inspiration