top of page
IMG_8248.jpg

Persoonlijke coaching

Wat is natuurcoaching?

Natuurcoaching is een vorm van wandelcoaching, waarbij de natuur veel meer betekent dan decor. De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron van wijsheid. En beweging in de natuur stimuleert de verbinding tussen denken en voelen.

 

Wandelend in een prachtig natuur-gebied gaan we aan de slag met thema's die jou (op dit moment) bezig houden. Werkend met symboliek, metaforen en oefeningen kunnen we in korte tijd tot de essentie komen. 

Coaching is niet alleen voor mensen die een probleem ervaren. Het is veel meer een ondersteuning in een ontwikkeling naar zingeving en een 'goed in je vel zitten'. Het (terug)vinden van je natuurlijke zelf en welke waardevolle betekenis je hebt voor het grote geheel.

 

Indien gewenst kan ademwerk een waardevol onderdeel zijn van het coachtraject. Kijk voor meer informatie op de pagina Ademwerk.

Waarmee kan ik je helpen?

Je zit niet lekker in je vel, je gaat met tegenzin naar je werk of je krijgt geen voldoening van je werk en je weet niet hoe je hier verandering in kan aanbrengen.

Je krijgt geen energie meer in je relatie of je leeft langs elkaar of je hebt behoefte om te praten over bepaalde dingen, wat je met een naaste niet kan of wil.

 

Je wilt al heel lang een hoofdstuk afsluiten, maar dat lukt je niet alleen.

 

Je wilt meer vanuit je hart gaan leven en/of je bent op zoek naar meer zingeving. Wie ben je van nature en wat heb je deze mooie wereld te brengen? 

De waarde van natuurcoaching

In de natuur word je ontspannen en stil in je hoofd en door in beweging te zijn, ontmoet je meer.

 

De werkwijze doet niet alleen een beroep op de ratio, maar op je gehele lichaam. Waardevolle informatie is immers vaak te vinden in het onderbewuste. 

 

Symbolen en metaforen die we in de natuur vinden beklijven heel goed en eenvoudige symbolische handelingen verankeren nieuwe inzichten.

Je ontdekt dat je natuur bent en een onderdeel bent van het grote geheel. Dit inzicht geeft een heel ander perspectief en daarmee oplossings-richtingen.

"Guido heb ik leren kennen als een integer mens, die bovendien, zo lijkt het wel, een verbond is aangegaan met de natuur. Met beide benen op de grond ga je met hem op pad om vervolgens even onbevangen, maar een stuk rijker terug te komen. Ik heb het zo ervaren. Daarbij komt dat Guido zelf open staat voor anderen en altijd met respect en met een kritisch oor naar je zal luisteren" 

 

—  Marijke Verstraeten Smulders

Praktisch

Een coachingstraject bestaat uit één tot drie wandelingen van 2,5 uur, of een langer traject van meerdere korte wandelingen van 1,5 uur. Ervaring leert dat één sessie van 2,5 uur vaak al heel veel brengt! De wandelingen vinden plaats door duinen, strand en het bos op Walcheren (Oostkapelle, Dishoek). Indien wenselijk is coaching op eigen locatie ook mogelijk. Als er na of tussen de wandelsessies door behoefte is om via telefoon of skype contact te hebben kan dat uiteraard ook. Ademwerk kan, indien gewenst, een mooie aanvulling zijn op het coachingstraject.

Kosten

Gratis kennismaking

Wil je kennis maken of overleggen? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier. Op afspraak kunnen we dan even bellen of elkaar even zien (zie zoom of life). Duur: 15 min.

Particulieren:

Een wandeling van 2,5 uur kost €145,-

Een wandeling van 1,5 uur kost €105,-

Telefoon/skype: €30,- per half uur

 

Kun je het niet betalen en zou je toch graag willen? Neem dan toch contact met mij op. We zoeken naar een oplossing. Vaak kan het ook via je werkgever.

 

Voor bedrijven:
Een wandeling van 2,5 uur kost €195,-. Een wandeling van 1,5 uur kost €130,- (exclusief 21% btw).

Telefoon/skype: €35,- per half uur

De coach

Contact

Bedankt voor de inzending!

Lees hier meer over Guido's achtergrond. 

bottom of page