Zeewiersafari

WildWier

Guido heeft samen met zijn vriendin Ellen Schoenmakers nog een ander bedrijfje. Eén keer per week knippen zij zeewier uit de Oosterschelde dat dezelfde week gebruikt wordt in een aantal restaurants (waaronder PureC in Badzand Bad) in Zeeland. Daarnaast verzorgen zij hele leuke, originele zeewierworkshops op Neeltje Jans. Bezoek de website van WildWier voor meer informatie.

Workshops

Tijdens de Wierenwandeling maak je kennis met zeewier in zijn eigen habitat. Je leert soorten kennen, voelen en proeven. Een ware beleving voor de zintuigen. Voordat je naar huis gaat maak je zelf een Zeeuwse (vegetarische) sushi. Bij de Wierenwandeling Plus sluiten we af met heerlijke biologisch/ vegetarische hartige en zoete hapjes.

De Smaaksafari is een verkorte wierenwandeling, waarbij we vooral ingaan op eten en smaak. We besluiten deze workshop dan ook met een buffet aan zee, made by all of us.

Klik op het logo en bezoek de website van WildWier. Daar vind je de informatiebladen van de verschillende workshops en excursies.

LOGOwildwier_paytone_klein.gif

Vrouwenpolder - Zeeland - Nederland

info[ad]outdoorinspiration.nl

+31 (0)6 20 52 63 80

  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon

Kvk 22054047

BTW-id NL001755653B11

IBAN NL 32TRIO 0784 8410 12

Outdoor Inspiration verzorgt in Zeeland met onvergetelijke natuurbeleving. Zeekajaktochten op de Noordzee en de Oosterschelde of een coachwandeling in de natuur om je natuurlijke zelf te hervinden. 

© copyright 2019 - Outdoor Inspiration