top of page
IMG_1750.JPG

Ademcirkel
 

Wat is een ademcirkel

Een ademcirkel is een ontdekkingsreis naar je binnenwereld waarbij we de adem als voertuig gebruiken. Deze innerlijke reis (ademreis) heeft een transformerend effect op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Tijdens de ademsessie doorleeft ieder zijn eigen unieke proces. Door samen te komen in een cirkel en als één groep te ademen ondersteunen en versterken we elkaar. Dit schept een gevoel van verbondenheid.

De ademreis bestaat uit een actieve en een ontspannen fase. Tijdens de actieve fase doen we de verbonden ademhaling. Wil je hier meer over lezen? Lees dan eens op de pagina Verbonden Ademhaling. Het is de sleutel tot meer verbinding, heling én transformatie.

Heb je nog weinig ervaring met lichaamswerk of persoonlijke ontwikkeling en/of heb je op dit moment veel stress in je lijf?  Neem dan vooraf contact op. Samen stemmen we af of deelname wenselijk (of met specifieke instructies) of een prive-sessie passender is.

Sowieso is het waardevol om minstens één keer onder mijn persoonlijke begeleiding een ademsessie te doen. Je bent dan namelijk beter uitgerust om meer uit de ademreizen tijdens ademcirkels te halen. 

Maar uiteraard ben je ook direct van harte welkom deel te nemen aan een ademcirkel.

Je mag erop vertrouwen dat in een ademsessie precies aan het oppervlak zal komen waar jij nu klaar voor bent. Juist door samen te ademen in een groep kan je in een nog diepere staat van bewustzijn raken. Het zal vast een ochtend worden met een lach en een traan, maar het brengt je bovenal een dosis liefde, lichtheid, inzicht en ontspanning.

Welke effecten kan het hebben?

  • Afname of verdwijnen lichamelijke klachten 

  • Ontspanning, vermindering spanning en stress 

  • Opruiming oude verdrongen emoties en trauma's

  • Meer emotioneel evenwicht en vergroting veerkracht

  • Doorbreking oude mentale patronen en nieuwe inzichten

  • Toename vitaliteit en energie

  • Meer in contact met je kern, je zachte kracht.

Cirkel of privesessie?

Wat mag je verwachten?

Data en specials

Di 25 juni: 19.15-21.00 uur (special*)

wo 10 juli: 19.15-21.00 uur

Di 13 aug: 19.15-21.00 uur

Wim Hof with Love *

Dinsdagavond 25 juni hebben we een ademcirkel waarbij we onze cellen gebruiken als liefdesfabriekjes. Planten en algen geven ons zuurstof, wij geven hen koolzuurgas, maar omdat de mens ook en destructieve impact heeft gehad (en helaas nog steeds) op de natuur (waaronder ook de mens zelf), gaan we naast koolzuurgas ook liefde de wereld in sturen. We doen dit op een mooie plek aan zee met behulp van een ademhalingstechniek van Wim Hof (maar dan een beetje anders) en onder begeleiding van muziek van Adrian Kuipers. Deelname: €15,-

Lokatie

Ergens op een mooie plek in de natuur (omgeving Vrouwenpolder). De plek is rustig, stil en geen last van pottenkijkers ;-)

Indien liever binnen, laat het weten want dat kan ook!

Kosten

Normaalprijs:

€32,- pp buitenlocatie

€38,- pp binnenlocatie

Betaling

Graag voor aanvang overmaken op

IBAN NL69 ASNB 8843 6729 59 o.v.v. naam, datum én 'Ademcirkel'

Bij annulering door Outdoor Inspiration vanwege te weinig deelnemers, wordt het bedrag teruggestort. Bij afzegging van deelname binnen 24 uur voor aanvang, wordt de kostprijs in rekening gebracht. 

 

Voorbereiding

Kleding 
Draag comfortabele kleding, liefst zonder knopen, ritsen, beugels. De ruimte in Oostkapelle bij Ons Buiten is warm en vraagt dus om zomerse kledij.

Meenemen

  • Grote handdoek of laken om op te liggen tijdens de sessie 

  • Handdoek

  • Waterfles 

 

Planning

Het is het meest waardevol als je na de ademcirkel tijd voor jezelf hebt om hetgeen is aangeraakt te laten integreren. Een wandeling over het strand bijvoorbeeld is een goed idee.

"De try- out was schitterend. Het is voor ieder persoonlijk een aanraken van jezelf. Mét jezelf. Een groeiproces dat voor mij ook na de cursus de bodem onder mijn voeten vaster zet, soms zachter maakt én soms doet zweven. In mooie balans. Een mooie ervaring zoals we van Guido gewend zijn!"

 

—  Cecile

Spelregels

Meer informatie over gezondheid, contra-indicaties en verantwoordelijkheden vind je in de 'Spelregels'. Download deze pdf hieronder.

Vragen of aanmelden

Heb je nog vragen of wil je iets overleggen stuur een mail naar

Guido

 

Aanmelden kan alleen via het formulier hiernaast. Je bent pas aangemeld als je een bevestiging hebt gehad!

Aanmelden

Bedankt voor de inzending!

bottom of page