top of page
IMG_2515.jpg

Workshop voor coaches

Coaching met natuur in beweging

In deze workshop onderzoek en leer je wat de natuur voor jou als professionals kan betekenen. De natuur als symboliek, als leraar, maar ook als omgeving waar je mensen kan uitnodigen/coachen om ‘in beweging te komen’ (outdoor). Deze beweging doet een beroep op het lichaam waardoor het onderbewuste meer ruimte krijgt om te ‘spreken’. 

Wat gaan we doen?

We zijn de hele dag buiten, we werken ervaringsgericht, oefenen met verschillende ‘outdoor-activiteiten’ en de natuur is de hele dag onze leraar.  

Wat levert het op?

De workshop brengt verdieping aan in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deelnemers krijgen meer handvatten om ervaringsgericht (outdoor), op gevoelsniveau en samen met en in de natuur  te coachen.  

Praktis

Donderdag 6 juni 

10.00-17.00 uur

Locatie: Veerse Bos (Veere)

Neem zelf lunch mee: wij zorgen voor koffie/thee/sap/water

Max 8 personen 

Prijs: €195,- excl 21% btw

Trainer/coach

Guido Krijger (natuurcoach en outdoorspecialist) leidt de workshop. Hij is één van de pioniers binnen de natuur- en outdoorcoaching. Zijn werkwijze en visie is opgenomen in diverse natuurcoach-boeken. 

 

CRKBO_Docent.jpg
Meld je aan

Bedankt voor de inzending!

“Guido Krijger verstaat de kunst jou en de groep op een prettige manier te verleiden fysieke grenzen te verleggen. Zonder veel woorden is hij in staat door het aanreiken van uitdagende werkvormen je aandacht te focussen op dieper liggende mentale niveaus. En dat alles in de inspirerende omgeving van de natuur. Het resultaat is dat je na een ontmoeting met hem weer een stukje wijzer bent geworden. Wie wil dat nu niet?” 

 

- Paulien Stoffer 

bottom of page