top of page
IMG_8248.jpg

Levenscoaching

Ik zit niet lekker in mijn vel ... ik ga met tegenzin naar m'n werk ... ik krijg geen voldoening van mijn werk ... ik ben op zoek naar meer zingeving ... ik heb soms weinig energie ... ik voel me (soms) gevangen ... ik voel me eenzaam ... ik vind het leven saai ... ik voel me soms depressief ... ik wil weer leven!! ... ik wil meer vanuit mijn hart leven ... ik wil meer zelfvertrouwen ... maar wie ben ik eigenlijk van nature? ... welke kwaliteiten kenmerken mij en hoe kan ik die tot hun recht laten komen? ... hoe kan ik meer vanuit mijn innerlijke kracht leven? ... hoe kan ik het leven laten stromen als van-zelf? ... wat heb ik deze wereld te brengen? ... etc.

Levensvragen, die iedereen wel eens heeft. En soms is het tijd om er mee aan de slag te gaan! Aan jezelf werken wordt wel eens gezegd. Maar ik zou eerder zeggen 'de moed hebben om juist te ontspannen in wie jij bent en in het leven'. 

Ik help je graag op dit moedige maar oh zo waardevolle pad. Ik werk daarvoor samen met de natuur en met jouw adem.

​​

"En de tijd brak aan dat het risico om in de knop te blijven pijnlijker was dan het risico om tot bloei te komen"

~ Anais Nin ~

 

Levenscoaching

Coaching is niet alleen voor mensen die een probleem ervaren. Het is veel meer een ondersteuning in een ontwikkeling naar zingeving en een 'goed in je vel zitten' en daarmee ook een goede gezondheid. 

 

Maar ook lichamelijke klachten kunnen de aanleiding zijn om, behalve op het niveau van het lichaam te kijken, een licht te laten schijnen op jouw denken, gevoelens en emoties, relaties en zingeving.

De natuur en jouw adem zijn zeer krachtige 'instrumenten' die jou kunnen helpen om jouw natuurlijke zelf (terug) te vinden. En weet je: de wereld staat te springen om mensen die hun 'natuurlijke zelf' zijn.

 

Natuurcoaching

Natuurcoaching is een vorm van wandelcoaching, waarbij de natuur veel meer betekent dan decor.

 

De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron van wijsheid. En beweging in de natuur stimuleert de verbinding tussen denken en voelen.

Je ontdekt dat je zelf natuur bent en een onderdeel bent van het grote geheel. Dit inzicht geeft een heel ander perspectief en daarmee oplossings-richtingen.

 

Wandelend in een prachtig natuur-gebied gaan we aan de slag met thema's die jou (op dit moment) bezig houden. Werkend met symboliek, metaforen en oefeningen kunnen we in korte tijd tot de essentie komen. De werkwijze doet niet alleen een beroep op de ratio, maar op je gehele lichaam. Waardevolle informatie is immers vaak te vinden in het onderbewuste. 

Ademcoaching

Onze adem is onze levensenergie. De manier waarop we ademen heeft een enorm effect op hoe we ons voelen, hoe we situaties ervaren, hoe we denken en op onze algehele gezondheid.

Door ons te richten op onze ademhaling beginnen we een opzettelijke verbinding te ervaren met de kracht van het leven, hetgeen ook onze creatieve kracht is. Als we deze creatieve kracht doen herleven, beginnen we als van-zelf te kiezen voor plezier in plaats van pijn, adem in plaats van drugs en liefde in plaats van angst. 

Afhankelijk van de coachvraag, jouw wensen en voorkeur, kunnen we de adem betrekken in het coachtraject. 

Meer informatie vind je op de pagina Ademwerk.

"Na meerder coaches en therapeuten te hebben gehad heb ik geleerd dat het gevoel van veiligheid doorslaggevend is. Je echt gezien en gehoord voelen, zodat mijn eigen innerlijke wijsheid als van zelf naar boven leek te komen. Dat is wat ik bij Guido heb ervaren. De manier hoe hij coacht is puur, en dat samen met de prachtige intelligentie van de natuur.

Guido laat zien dat, met wat er ook is, je al heel bent, dat je in jezelf mag geloven. 

Guido ik wil je enorm bedanken voor al je wijsheid en je kennis, je mensenkennis en die van de natuur. Echt genoten ook in de natuur, dat was voor mij een warm koesterend zonnetje.

Ik ben enorm gegroeid als mens door jou begeleiding!!!

 

Geweldig coach en persoon!

Dank je wel Guido"

 

- Ell

Praktisch

Een coachingstraject bestaat uit 4 wandelingen en/of ademsessies. Of meer als wenselijk, maar de praktijk wijst uit dat dit een aantal is waarna je weer opgelucht verder kan. De wandelingen vinden plaats door duinen, strand en het bos op Walcheren (Oostkapelle). Indien wenselijk is coaching op eigen locatie ook mogelijk. Indien we de adem bij het coachtraject betrekken kunnen we eventueel gebruik maken van een van de praktijkruimtes (zie onder Ademwerk). Als er na of tussen de wandelsessies door behoefte is om via telefoon of skype contact te hebben kan dat uiteraard ook. 

Kosten

Gratis kennismaking

Wil je kennis maken of overleggen? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier. Op afspraak kunnen we dan even bellen of elkaar even zien (zie zoom of life). Duur: 15 à 30 min.

Particulieren:

Intake (vooruitkijk, evt concept plan traject) - 60 min: €75,-

 

Losse wandeling van 2,5 uur: €180,-

Prijs traject op maat.

Voorbeeld traject (intake + 4 wandelingen): €700,-

Ademsessies: zie Ademwerk

Telefoon/skype: €40,- per half uur

 

Kun je het niet betalen en zou je toch graag willen? Neem dan toch contact met mij op. We zoeken naar een oplossing. Vaak kan het ook via je werkgever.

 

Voor bedrijven:
Losse wandeling van 2,5 uur: €290,-

Traject (4 x 2,5 uur):   €980,-

(exclusief 21% btw).

Telefoon/skype: €45,- per half uur

Contact

Bedankt voor de inzending!

De coach

Lees hier meer over Guido's achtergrond. 

bottom of page