duin-kijkjje.jpg

Op adem komen

De afgelopen jaren heb ik kennis mogen maken met de magie van ademhalen. Het inspireerde mij al langer, maar het kwam in 2019 écht op mijn pad door een acuut gezondheidsprobleem. In de jaren die volgde ontdekte ik het zelfgenezende vermogen van mijn lichaam en de helende werking van ademhaling.

 

De manier waarop je adem haalt heeft onmetelijk veel invloed op de manier waarop je leeft en je fysieke en geestelijke gezondheid. En die onbewuste ademhaling blijkt bij 90% van de mensen niet goed te zijn, met vele gezondheidsklachten tot gevolg.

 

Het goede nieuws is dat we onze ademhaling kunnen beïnvloeden. Met bewuste ademtechnieken hebben we toegang en invloed op fysiologische, mentale, emotionele en zelfs spirituele processen. 

 

Het boeit mij mateloos. De adem laat mij niet meer los (gelukkig maar :-). De afgelopen jaren las ik boeken, struinde ik het internet af met vragen, volgde ik workshops, deed ik een Buteyko cursus en in september rond ik de ademcoach opleiding Holistic Breathing af. 

En nu ... doe ik veel ademwerk, bruis ik van de inspiratie, sta ik te popelen om het te delen en om andere mensen te helpen.

Soms verwonder ik mijzelf waar het pad van Outdoor Inspiration mij heen leidt. Ik dacht dat het voor mij ging om de natuur en hoe wij als mensen meer met de natuur kunnen leven. Wat heeft ademen hier nou weer mee te maken? Inspiratie betekent letterlijk inademing, het opzuigen van lucht naar de longen. Het opzuigen van levensenergie. Bij veel ademtechnieken verkennen we onze innerlijke natuur. Het past dus eigenlijk heel mooi :-)

De magie van ademwerk

​Ademwerk kan hulp bieden bij:

 • Gebrek aan energie

 • Chronische pijnen

 • Chronische (laaggradige) ontstekingen

 • Slechte nachtrust

 • Stress

 • Lage weerstand, vaak ziek

 • Gebrek aan focus 

Ademwerk brengt:

 • Inzicht in de manier waarop je leeft. Jouw patronen en neigingen.

 • Heling van opgeslagen negatieve ervaringen en trauma's.

 • Contact me je innerlijke kracht.

 • Meer ademruimte, waardoor je vrijer en creatiever in het leven kan staan.

 • Een betere gezondheid en immuunsysteem.

 

Cursus 'op adem komen'

De komende tijd ontwikkel ik nieuwe programma's en cursussen waarbij de kracht van ademhalen een belangrijk element zal zijn.

Houd de website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ik houd je dan op de hoogte van nieuwe programma's en geef ik tips voor alledaags gebruik.

Heb je nu al een vraag, laat het mij gerust weten via onderstaand contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ademcoaching

​Vanaf September kan je bij mij terecht voor ademcoachsessies. Meer informatie hierover volgt ...

"Ik heb een aantal sessies Verbonden ademhaling bij Guido gedaan. Het is een ervaring die ik eigenlijk niet kan beschrijven. Ik kwam in verbinding met mijn diepere zelf en er gebeurde ontzettend veel met mij in korte tijd. Een grote stap in mijn ontwikkeling waar ik heel dankbaar voor ben. Ik ben erg blij dat dit op mijn pad is gekomen.

 

— Marco 

Contact

Bedankt voor de inzending!