top of page
guido_wollevest.jpg
  • LinkedIn
  • White Facebook Icon
  • Instagram
  • White Youtube Icoon

Wie is Guido?

Wie is Guido Krijger? Het is één van de moeilijkste vragen om te beantwoorden. Ik probeer deze vraag te beantwoorden door te leven vanuit mijn hart. En dat is een zoektocht, een leven lang. Maar een prachtige en waardevolle zoektocht. Met bergen en dalen. Ik probeer mijn leven vorm te geven door uiting te geven aan wat er van binnen leeft. Wat roept om naar buiten te komen. Een uiting van-zelf!

 

De natuur vormt in ieder geval een rode draad door mijn leven. Als kind (geboren -1972- in Vlissingen) was ik veelal in de natuur te vinden. De natuur betekende voor mij spelen, ravotten en avontuur. Het leven werd serieuzer. Ik ging naar school, studeren en vervolgens had ik verschillende banen.

Rond mijn dertigste nam ik ontslag en vertrok ik een jaar naar de bergen in Canada en Nieuw Zeeland. Ik wilde weer spelen, avontuur en eindeloos natuur. 

 

In 2004 begon ik als zzp'er onder de naam Outdoor Inspiration. Ik wilde mijn passie leven en mijn inspiratie delen. Mijn passie voor de buitensport en de natuur. Vanuit mijn verlangen naar een wereld waarin de mens in harmonie met de natuur leeft, ontwierp ik natuurbelevingsprogramma's.

Naast mijn zorg voor de natuur en het milieu ben ik ook altijd geboeid geweest in de mens.

Ik heb een haat-liefde verhouding met deze prachtige soort. Waarom plunderen en vervuilen we de Aarde? Waarom creëren we zoveel lijden? Tegelijkertijd ben ik zeer geboeid. Want naast de donkere kanten bezit deze soort onmetelijk mooie, talentvolle en waardevolle kanten. In beginsel is de mens zelfs liefde. Hoe kunnen we ontwikkelen tot een nuttige soort? Hoe kan eenieder zijn unieke, waardevolle en liefdevolle zelf zijn? Hoe kunnen we onszelf én onze prachtige planeet helen en genezen?

Dat kunnen we! Dat is wat mij drijft en waar mijn ogenschijnlijk verschillende aandachts- en werkgebieden samen komen. 

Ook sta ik regelmatig met mijn laarzen in zee tussen het zeewier. Lees verder op WildWier

"The healing of the land and the purification
of the human spirit is the same process"


- Masanobu Fukuoka -

Meer informatie over werkervaring

en opleidingen zie LinkedIn

  • LinkedIn
bottom of page