top of page
OI_10.JPG

"We stoppen niet met spelen omdat we ouder worden.We worden ouder omdat we stoppen met spelen."

Teaminspiratie en natuurbeleving

Samen een mooie zitcirkel maken op het strand, waarbij het tij de planning heeft. In de cirkel hebben we een intieme locatie voor een mooi dialoog, een inspirerend verhaal, teamcoaching en/of een lekker picknick. 

Als onderdeel van een teamdag, een leuk teamuitje of een inspirerende vergader- of deelsetting

Ademwerk in een notendop. Voor iedereen interessant en waardevol. Je kunt denken aan een leerzame workshop voor medici of therapeuten, maar het is ook interessant i.k.v. lifestyle en vitaliteit op de werkvloer. De workshop kan op maat worden gemaakt met theorie en oefening.  

 

Met je team, vriendengroep, familie of 1-op-1 een trektocht door de bergen maken (zomer of winter). Heel af en toe organiseer en begeleid ik nog wel eens bergtocht. Recreatief of met een coachingsdoel. Zou je dat graag willen? Vraag het mij, want als ik het ook een mooi idee vind (en het past in mijn agenda), dan kan het zomaar zijn dat ik JA zeg :-)

 

Mijn deskundigheid heb ik verkregen door het volgen van alpiene opleidingen en cursussen in zomer en winter. Ervaring heb ik opgedaan tijdens privé-avonturen en het gidsen van meerdaagse bergtochten. Twintig jaar lang begeleidde ik een aantal weken per jaar bergtochten (meestal hoogalpiene rugzaktrektochte) voor een reisorganisatie in Alpen, Pyreneeën, Corsica, IJsland, Noorwegen, Canada en Nieuw Zeeland.

Zitkuil in zee

Adem workshop

Trektocht in de bergen

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page