top of page
guido_wollevest.jpg
  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon
  • LinkedIn

Guido Krijger

De natuur vormt een rode draad door mijn leven. Als kind (geboren (1972) in Vlissingen) was ik veelal in de natuur te vinden. De natuur betekende voor mij spelen, ravotten en avontuur. Het leven werd serieuzer. Ik ging naar school en later studeren. Na mijn studies Civiele Techniek en Ecohydrologie heb ik drie jaar gewerkt als projectleider bij Rijkswaterstaat, later nog drie jaar als docent en mentor bij de opleiding

Aquatische Ecotechnologie van de Hogeschool Zeeland. Dit werk heb ik zoveel mogelijk afgewisseld met avontuur in de bergen. Ik werkte in vakanties, weekeinden en onbetaald verlof als buitensport-instructeur en bergwandelgids. De bergen lonkten als nooit tevoren. Ik wilde weer 'spelen' in het leven. In 2002 nam ik ontslag en trok ik voor een jaar de wildernis van West-Canada in.

Bij terugkomst in Nederland heb ik een zeekajak gekocht om ook in Nederland de 'wildernis' te kunnen beleven. Een ware ontdekking, een prachtige manier om één te zijn met de elementen, die op zee zo intens zijn.

In 2004 heb ik Outdoor Inspiration opgericht waarmee ik mijn passie kan leven en ook in de inspiratie en ervaring kan delen. 

Meer lezen?

bottom of page