Zeewier workshops

WildWier

Guido heeft samen met zijn vriendin Ellen Schoenmakers nog een ander bedrijfje. Eén keer per week knippen zij zeewier uit de Oosterschelde dat dezelfde week gebruikt wordt in een aantal restaurants (waaronder PureC in Cadzand-Bad) in Zeeland. Daarnaast verzorgen zij hele leuke, originele zeewierworkshops op Neeltje Jans. Bezoek de website van WildWier voor meer informatie.

Workshops

Tijdens de Wierenwandeling maak je kennis met zeewier in zijn eigen habitat. Je leert soorten kennen, voelen en proeven. Een ware beleving voor de zintuigen. Voordat je naar huis gaat maak je zelf een Zeeuwse (vegetarische) sushi. Bij de Smaaksafari sluiten we af met heerlijke biologisch/ vegetarische maaltijd met hartige en zoete hapjes.

Koken op Laarzen is een verkorte wierenwandeling, waarbij we vooral ingaan op eten en smaak. We besluiten deze workshop dan ook met een buffet aan zee, made by all of us.

Klik op het logo van WildWier en surf eens op de website. Daar vind je de informatiebladen van de verschillende workshops en excursies.

LOGOwildwier_paytone_klein.gif
NP_Oosterschelde_A.jpg